Радионице

ОШ "Свети Сава" и Суботички тамбурашки оркестар су организовали музичке радионице

ОШ "Свети Сава" и Суботички тамбурашки оркестар су заједничким снагама покренули музички пројекат у којем учествује тридесетак ученика од 2-7 разреда, који води проф. Маријана Марки.

У оквиру мзичких радионица они имају прилике да се упознају са тамбурашким интрументима, науче да их свирају, друже се и корисно проводе своје слободно време.

Радионица "Заштита и очување, вишенаменско коришћење и подизање свести о вредностима шума код младих"

Ученици 6.Б одељења, Борош Петра, Брајков Марија и Пајзер Нађа, учестовале су 18.11.2023. на завршној горанској радионици у ОШ "Радојка Лакић", Београд. Радионица је реализована у оквиру пројекта "Заштита очување, вишенаменско коришћење и подизање свести о вредностима шума код младих", у организацији Покрета горана Србије и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде. У радионици су учествовали ученици 6.разреда из 30 општина и градова Србије.

Покрет Горана Србије

У организацији Покрета Горана Србије, 13.10.2023. године организована је радионица у расаднику Покрета горана Суботице под називом ,,Заштита, очување, вишенаменско коришћење и подизање свести и знања о вредностима шума код младих".

У радионици су учествовали и ученици 6.б одељења ОШ ,,Свети Сава" са предметним наставником биологије.

Ученици су се упознали са пошумљавањем, значајем шума, подизањем ветрозаштитних појасева, расадничком производњом као и са врстама које успевају на нашем подручју.

(Visited 102 times, 1 visits today)