Остало-манифестације

"Краљевско А"

Ученици 6. а су креирали знак за своје одељење.  "Краљевско А", допустићемо им да се тако осећају. Славио се рођендан Милоша Црњанског у 8. б

ЕРАЗМУС-ов конкурс поводом Европског дана језика

Ученици осмог разреда су увек били најозбиљнији сарадници на часовима  јер су најстарији у школи и због тога се са њима најлакше остварује двосмерна комуникација. Покушавамо и са овом генерацијом да одржимо ту традицију. Докази за то у првом тромесечју ове школске године су учешће на ЕРАЗМУС-овом конкурсу поводом Европског дана језика, 26. септембра. Јован Марцикић из 8.б одељења и Огњен Камароми, Ђорђе Ђорђић и Предраг Суплић из 8.а су озбиљно приступили изазову - креирање знака за догађај. Морамо се и похвалити јер је наша школа била једина из Србије која је  у секцији  - примери добре праксе урадила пројекат. Наиме, спроводили смо активности које су се темељиле на пројекту  Shared (Hi)stories, који је одобрен у ЕРАЗМУС-у, а чији је носилац организација Бабел идиомас из Малаге. 

Пројекат "Заједно и безбедно кроз детињство" ПУ Суботица

Дан толерације на Бикову

На Бикову је био обележен дан толеранције, гледали су презентацију и правили наруквице са лепим порукама.

Заједно и безбедно кроз детињство

У оквиру пројекта заједно и безбедно кроз детињство у организацији Министарства унутрашњих послова и Министарства просвете, у подручној школи на Бикову је одржано предавање ватрогасаца о безбедности. Ватрогасац Драган Бедић је ученицима причао о пожарима, поплавама и земљотресима и стрпљиво одговарао на питања.

Хуманитарни базар

(Visited 65 times, 5 visits today)